Echipa iPhoNews.ro a fost la iCentre (Promenada Mall)

0

iCentre

Având în vedere că Radu Ursache și Ricardo Ungureanu sunt în București până duminică, prezentând SiriRO la Romexpo, am profitat de acest lucru și am mers să vizităm magazinul iCentre din Promenada Mall.

iCentre1

Acest magazin a fost deschis odată cu mall-ul Promenada și este amplasat la etajul 1.

Acolo am fost întâmpinați cu plăcere de către angajații magazinului care ne-au oferit detalii despre produsele Apple aflate în portofoliul lor dar și al altor accesorii compatibile cu produsele companiei din Cupertino.

iCentre 2Aceștia ne-au prezentat noul iPad Air, care se află în stocul lor pentru vânzare și de asemenea ne-au comunicat că au pe stoc și iPad mini cu ecran Retina, în timpul șederii noastre în magazin un client achiziționând această tabletă.

Din discuțiile purtate cu managerul magazinului am aflat că acesta a fost deschis cu o investiție de peste 300 000 de euro și este primul din țara noastră care folosește o tabletă iPad pentru a factura produsele disponibile în magazin. Magazinul își propune să ofere o varietate cât mai mare de produse Apple și accesorii compatibile iar în viitorul apropiat gama de produse va crește, iar iPhoNews.ro vă va ține la curent cu noutățile din magazin.

iPad-facturareAstăzi, joi, 28.11.2013 a avut loc un eveniment de prezentare al tabletelor iPad Air şi iPad mini cu ecran Retina iar multă lume a fost interesată de aceste produse. Ele au fost prezentate de angajaţii magazinului şi de asemenea şi eu am avut ocazia să testez în special iPad mini cu ecran Retina, de care am fost mai interesat.

Ecranul acestei tablete este superb, textul şi imaginile se văd acum mult mai bine iar diferenţa de grosime sau greutate nici nu este sesizabilă.

Site-ul lor, www.iCentre.ro este disponibil, acolo veți putea vedea ce produse sunt disponibile, le veți putea comanda cu plata la livrare iar în curând va fi implementat și un serviciu de plăți online.

iCentre 3Nouă ne-a făcut plăcere să petrecem timpul în acest magazin, acesta aduce experienţa unui Apple Store din afară în România şi vă invităm şi pe voi să vizitaţi aceste magazine.

Lasă un comentariu