Exclusiv: Abonamentul Pantera Alba disponibil din aceasta noapte!

0


Dimineata va anuntam ca Orage va lansa un abonament numit Pantera Alb care va contine si noul iPhone 4 Alb produs de Apple, ei bine avem noutati.

Incepand cu aceasta seara de la ora 00.00, iPhone 4 Alb va fi disponibil impreuna cu abonamentul mai sus mentionat. Dar Orange ofera si mai mult, in primele 12 ore de la lansarea acestui nou abonament cei care vor achizitiona terminal iPhone 4 alb vor avea acces la net nelimitat. Adica indiferent de timpul petrecut pe net si cantitatea de date descarcate, nu vor influenta negativ accesul la net sau scaderea vitezei de download.

Terminalele oferite vor fi doar iPhone 4 alb de 16 GB iar optiunea de net nelimitat va fi oferita doar in limita stocului disponibil. Banuesc ca numarul de aparate disponibile va fi destul de redus si de aceea daca vreti sa prindeti aceasta oferta, va trebui sa va grabiti. iPhone 4 alb va fi la acelasi pret cu cel negru , iar abonamentul va fi in editie limitata si este disponibil doar pentru iPhone 4.

Abonamentul Pantera Alba va costa la fel ca versiunea pantera pentru iPhone 4 negru si vor fi disponibile 2 versiuni Pantera alba 29 si Pantera alba 49 le diferenteaza doar numele si promotia cu internet nelimitat.

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.
Keep Us Alive! Click Here!

Lasă un comentariu