Folderix permite modificarea fiecărui folder din SpringBoard

0

cydia icon ios7În cazul în care noul aspect al folderelor nu este pe placul vostru, Folderix este tweak-ul perfect pentru a modifica background-ul și iconița în sine, cât și modul în care deschidem sau închidem un folder.

FullSizeRender (1)După cum puteți observa, tweak-ul iși face foarte bine treaba. Trebuie menționat faptul că încă există unele bug-uri, ce vor fi rezolvate în viitoarele update-uri din Cydia.

IMG_4561Panoul cu configurații este și el destul de complex, Folderix adăugând opțiunea de a avea animații în momentul în care deschidem un folder oarecare. De asemenea, mai putem închide un folder, efectuând o mișcare de pinch, de a ascunde numerotarea paginii, de a închide folder-ul în momentul în care deschidem o aplicație oarecare ce face parte din folder-ul respectiv și de a seta o culoare specifică background-ului sau a iconiței folderului.

Folderix este disponibil în repo-ul BigBoss al Cydia, la prețul de $0.99.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu