FullForce un tweak folositor pentru orice utilizator de iPad

0

cydia-icon-ios7După cum știați cel mai probabil, multe aplicații din AppStore nu sunt optimizate pentru device-urile Apple din familia iPad. În cele mai multe cazuri, aceste aplicații nu sunt afișate pe intregul ecran, ci doar pe porțiunea din mijloc, lasând la vedere margini negre.

De obicei in descrierea aplicației, dezvoltatorul menționeaza device-urile compatibile cu aplicația respectivă.

10847011_784234728316174_1335613710_nÎn panoul de setări developer-ul pune la dizpoziție un meniu tip toggle, în care selectăm aplicația pe care dorim să o “forțăm”, fără ca aceasta să devină pixelată.

FullForce este dezvoltat de către Ryan Petrych (@rpetrich), fiind disponibil gratuit în repo-ul BigBoss sau în repo-ul dezvoltatorului.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu