Gameloft lansează în AppStore Asphalt 8: Airborne

0

Asphalt 8

Cei de la Gameloft au lansat în AppStore-urile din toată lumea cea mai nouă versiune din seria Asphalt, 8, denumită Airborne.

Asphalt 8 1

Jocul vine sub forma unei aplicații universale, atât pentru iPhone cât și pentru iPad și iPod touch și costă 0,89 eurocenți.

Varientatea mașinilor pe care le puteți conduce în joc este foarte mare, puteți alege din 47 de modele, dintre care 80% sunt mașini noi iar printre ele putem enumera Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX sau Pagani Zonda R.

Asphalt 8 2

În Career Mode avem parte de peste 180 de evenimente în 9 locații care au fost special creeate în detaliu pentru utilizatori, cu efecte speciale. De asemenea cei de la Gameloft spun că au regândit modul în care mașinile iau damage în timpul curselor pentru a reflecta cel mai bine realitatea.

Și sistemul de multiplayer a fost refăcut, au intodus opțiunea Simultaneous multiplayer action unde puteți participa la curse împotriva a până la 8 alți oponenți. Aici există și un sistem de achivements și leaderboards pentru a vedea cum vă situați împotriva jucătorilor din întreaga lume.

Asphalt 8 3

Acestea sunt toate noutățile pe care le aduce Asphalt 8: Airborne, aici este link-ul de download și pare să fie un joc de curse care promite.

Lasă un comentariu