Google lanseaza o noua aplicatie: Google Offers

0

Cel mai mare si mai folosit motor de cautare din lume, Google, isi lanseaza o alta aplicatie numite Google Offers. Cu ajutorul ei poti descoperi sau chiar cumpara obiecte, licitatii, reduceri ce se gasesc pe un numar nedeterminat de site-uri. De la mancare la distractie, poti gasi orice iti pofteste inima in orice oras te-ai afla! Poti inscrie chiar tu un obiect pentru a fi pus in vanzare, aplicatia functionand practic ca un bazar virtual. Ai posibilitatea de a descifra coduri de bare pentru a gasi un obiect mai ieftin sau second-hand prin folosirea unui voucher.

Din pacate aplicatia este doar pentru iPhone si iPod, nespecificandu-se sigur daca va fi o versiune si pentru iPad.

Aplicatia functioneaza doar in America, si nu in toate orasele, doar in acestea: Atlanta, Austin, Baltimore, Boston, Brooklyn, Charlotte, Chicago, Columbus, Dallas, Denver, Detroit, Fort Worth, Houston, Indianapolis, Kansas City, Long Beach, Los Angeles, Miami, Milwaukee, Minneapolis, NYC, Philadelphia, Phoenix, Pittsburgh, Portland, Oakland / East Bay, Oklahoma City, Omaha, Orlando, Sacramento, Salt Lake City, San Antonio, San Diego, San Francisco, San Jose, Seattle, St. Paul, St. Louis, Tampa si Washington D.C.

Si daca chiar stam sa analizam mai bine situatia, se poate observa ca Google a copiat din nou de la Apple. Se poate observa logo-ul aplicatiei, si noua aplicatie din iOS 6, Passbook!

Si cum bine ati ghicit, Da, in stanga este logoul aplicatiiei Google Offers.

Google Offers (AppStore Link) Google Offers
Developer: Google, Inc.
Rated: 4+3
Price: Free Descarcă

 

Lasă un comentariu