Google Plus, noul social network e disponibil si pentru iPhone

0

Odata deschisa aplicatia web veti gasi trei butoane in partea de sus Nearby, Circles si Incomings, in care se pot vedea amici din vecinatate, pozitia obtinuta prin geotagging si persoanele recent conectate la acest serviciu.

Chiar daca aplicatia web prezinta un mic lag in scrolling-ul paginilor si in selectarea diferitelor functii putem accesa Cicles foarte simplu si odata conectati la plus.google.com putem comenta, face sharing si plusare ( echivalent cu Like din Facebook) la posturile amicilor din acest serviciu.

Acum cateva zile pagina principala Google a fost actualizata cu o bara accesibila printr-un scrolling spre partea de jos ce ne da un acces rapid prin intermediul iconitelor caracteristice la Gmail, Calendar, GoogleMap, translate, Blogger si multe altele.

Evident si in Plus nu lipsesc notificarile push ce va vor aviza cu privire la comentariile, plusurile din posturile noatre si a altor persoane la care am comentat. In contul meu am dezactivat notificarile via email intrucat, ca si cele de pe Facebook, pot fi cu adevarat deranjante.

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

Lasă un comentariu