Google pregateste un competitor pentru Siri

0

Una dintre vechile disputei ale tehnologiei este, care sistem de operare este mai bun dintre Android si iOS sau iPhone Operating System. Majoritatea utilizatorilor de telefoane ce ruleaza Android spun ca sunt mult mai bune datorita faptului ca au Bluetooth Sharing incorporat, dar totusi, noi, cei cu iPhone, iPad sau iPod avem Cydia si avem posibilitatea de a schimba si numele retelei, in timp ce oamenii “robotei” nu prea pot.

Google, compania ce detine Android a fost prinsa pe picior gresit, neasteptandu-se la asa ceva, si mai exact lansarea celei mai inteligente “asistente” a unui telefon, Siri. In octombrie s-au apucat sa dezvolte un competitor lui Siri, sa poata intrece ceea ce compania lui Steve Jobs a creeat. Sa o perfectioneze, sa o imbunatateasca, sa ii aduca mai multe functii si chiar sa transforme o secretara virtuala in cel mai bun prieten. Pe aceeasi premiza au incercat sa faca si S Voice ce este prezent in Samsung Galaxy S3, dar din pacate nu le-a reusit, a fost un esec si din punct de vedere a utiliatorilor si cel mai probabil si-au dat si ei seama. Numele viitoarei aplicatii se speculeaza a fi “Majel”, fiind prescurtarea denumirii Majel Barrett-Roddenberry, computerul de bord al navei SS Enterprize din celebrul film Star Trek. Google a promis ca va fi un lucru ce “va sparge” tiparele si vor lasa cu o senzatie “must have” si cei mai fideli utilizatori Apple.

Zvonurile spun ca va iesi odata cu Android OS 5.0, asta insemnand in toamna, poate chiar la un an dupa ce au inceput treaba.

 

Lasă un comentariu