GroovyLock este cea mai buna metoda pentru a customiza lockscreen-ul

0

cydia-icon-ios7GroovyLock reprezinta o platforma de customizare a lockscreen-ului nativ a iOS 7. Acest tweak este structurat pe MobileSubstrate, fiind un tweak care defapt aplica un fisier HTML in lockscreen.

maxresdefaultDupa cum puteti observa, acest tweak ruleaza perfect pe un iPhone 5S, tweak-ul dand un alt feeling iOS-ului dar si device-ului in sine. Pentru a realiza un look cat mai reusit al lockscreen-ului, trebuie sa solicitam putina munca, pentru a schimba atat fusul orar, data cat si wallpaper-ul. Fiecare element al unei teme pentru GroovyLock, este realizat folosind o pagina Web HTML care la randul ei, contine mai multe scripturi CSS. htJZDltTotodata, pentru a realiza o schimbare majora in LockScreen trebuie sa instalati din Cydia, GroovyLock si CustomLS sau LockScreenTool, ambele sunt perfecte pentru a ascunde elementele din lockscreen care sunt reprezentate de: grabber-ele ale Notification si Control Center, data / ora si slider-ul.

Nu in ultimul rand, nu trebuie sa uitati de tema dorita. Pentru a vedea toate temele disponibile pentru GroovyLock navigati in: Cydia > Sources > All Sources > Addons(GroovyLock). 

De asemenea, pentru a modifica fonturile, imaginile de fundal, fusul orar si toate aceste elemente HTML, descarcati iFile si navigati in: /var/mobile/Library/GroovyLock. Acolo veti gasi fiecare LockScreen instalat, fiind stocate in mai multe foldere si fisiere.

Inca o data, GroovyLock, alaturi de tweak-urile pentru elementele LS-ului sunt disponibile gratuit in Cydia!

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu