Stai în siguranță pe internet folosind Hide.me VPN

0

img_video_en_2014

Există mulți provideri ce ofera diferite pachete de VPN pentru securizarea și deblocarea anumitor website-uri. Problema apare atunci când trebuie să alegem cel mai avantajos pachet de VPN.

Dacă nu știi ce înseamnă VPN, îți pot explica în câteva cuvinte: un VPN (Virtual Private Network) este un server aflat într-o anumita locație ce preia toate cererile de încărcare a paginilor web cerute de noi. Practic, folosind un VPN de USA, noi fiind în Romania, putem sa accesam site-uri precum Netflix, Hulu, Spotify, etc. fără a mai întâpina probleme, site-urile văzând IP-ul de USA oferit noua de catre serviciul VPN.

Pe lângă această “evadare” a limitelor impuse de unele site-uri, printr-o rețea VPN ne protejăm identitatea (IP original este ascuns), evităm să ni se citească istoricul paginilor sau furtul datelor personale (conturi bancare) în locurile publice unde ne conectăm la internet.

Hide.me VPN oferă o gamă variată de VPN-uri cu servere aflate pe tot globul. Printre aceste multe tări, se află USA, UK și Romania. Lista completă cu țările suportate găsiți aici.

Este foarte important să știți ca Hide.me nu păstrează log-uri sau informații despre site-urile accesate. Tot ce faceți pe internet este anonim, așa cum ar trebui să fie!

Nu sunteți siguri că vreți să cumpărați un pachet de la Hide.me? Încercați pachetul gratuit!

CapturFiles-Sep-19-2015_15.45.59

Aceste VPN-uri funcționează pe orice device conectat la internet. Cei de la Hide.me au chiar și aplicație pentru iOS, actualizată pentru iOS 9!

Lasă un comentariu