iBooks poate deschide carti ePub direct din Safari!

0


Stii deja ca Apple uneori ne sperie cu protejarea proprietatii intelectuale, dezactivarea anumitor caracteristici pentru a descuraja pirateria si impinge utilizatorii in magazinele proprii cu continut digital. Un exemplu bun este ecosistemul IOS – Aplicatia iTunes ne permite in ziua de azi sa ne incarcam iDevice-ul cu filme, emisiuni TV, muzica şi alte colectii personale, mass-media care le avem si pe PC. In cazul aplicatiei iBooks, care sprijina industria-standard formatul de fişier ePub, singura modalitate de a transfera carti in format ePub pentru aplicatia iBooks este prin – ai ghicit bine – aplicatia iTunes.

Se pare ca celor de la Apple nu le mai este teama ca am putea pirata carti ePub asa ca iBooks pote deschide acum fişiere ePub direct din Safari. Aceast feature include accesarea fisierelor ePub pe paginile de web în Safari si in atasamentele e-mail-urilor.

Asa ca de acum puteti descarca sau cumpara carti in format ePub, care se vor sincroniza cu aplicatia iBooks direct din iDevice-ul tau. Evident, aceste carti descarcate cu iDevice-ul pot fi sincronizate si cu iTunes.

Lasă un comentariu