InfinityTask ne permite sa pastram aplicatiile din background deschise la infinit

0

Apple a implementat un sistem de multitasking inca din iOS 4, sistem laudat pentru memory managementul foarte bine optimizat.

infinitytask

Acest memory management se asigura ca toate aplicatiile se inchid definitiv dupa 600 secunde dupa ce am iesit din ele pentru a salva memoria si bateria. Desi acest mecanism pare ideal, poate fi destul de enervant daca avem treaba pe device-uri in timp ce asteptam finalizarea unui task intr-o aplicatie si uitam sa revenim la ea intr-un interval de 10 minute.

multitasking-old

Voi da un exemplu practic: Luam aplicatia Filer, un download manager ce nu necesita jailbreak si vom descarca un fisier mare cu aceasta aplicatie. Intre timp primesc un mail important la care trebuie sa raspund si imi ia cam 5 minute pana termin acest task. Cand sa termin de scris email-ul, primesc un mesaj/mention/o notificare care ma duce la o alta aplicatie. Fara sa ne dam seama, cele 10 minute (timp cat aplicatia Filer ramane deschisa si descarca) au expirat asa ca Filer va fi inchisa de sistem si vom pierde fisierul pe care il descarcam.

multitasking-new

InfinityTask nepermite sa dezactivam aceasta parte a memory managementului si sa pastram aplicatiile deschide in background la infinit, un lucru extrem de practic pentru exemplul dat mai sus.

De asemenea, InfinityTask mai adauga posibilitatea deschiderea linkurilor in timp ce ne terminam activitatile, prin simpla copiere a unui link in clipboard.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=1oPpYvh7g0I[/tube]

InfinityTask este disponibil in Cydia pentru doar 1,99$

Lasă un comentariu