iOS 4.3.3 disponibil! Acum ce fac?

0


Asa cum v-am spus zilele trecute despre un posibil update pentru iOS, iata, ca Apple a lansat mai devreme decat se astepta noul iOS 4.3.3 si este disponibil pentru download in iTunes.
Iata ce aduce nou aceasta versiune:

iOS 4.3.3 Software Update

This update contains changes to the iOS crowd-sourced location database cache including:

– Reduces the size of the cache
– No longer backs the cache up to iTunes sursa
– Deletes the cache entirely when Location Services is turned off

Asa cum ni s-a mai spus cu o alta ocazie, chiar si de Apple, acest update aduce doar cateva imbunatari in ce priveste inregistrarea locatiilor utilizatorilor.
Puteti descarca iOS 4.3.3 pentru modelul vostru de iPhone de aici:

iPhone 4: download
iPhone 3GS: download

Intrebarea, probabil, a multor utilizatori de iPhone este “ce fac acum?”, iar in cele ce urmeaza o sa incerc sa acopar, din toate punctele de vedere, raspunsul la aceasta intrebare.
Asadar, avand in vedere ca a fost lansat un update de iOS, daca va numarati printre utilizatorii care au nevoie de jailbreak pe telefon, trebuie sa salvati neaparat fisierele SHSH folosind programul TinyUmbrella atunci cand va fi updatat pentru a putea salva SHSH pentru iOS 4.3.3. De asemenea, aveti la dispozitie si aplicatia iSHSHit pe care o puteti instala pe telefonul vostru de unde puteti direct salva aceste fisiere. Va reamintesc ca fisierele SHSH va sunt necesare in cazul in care doriti sa faceti downgrade la o versiune anterioara de iOS.
In al doilea rand, daca aveti nevoie de unlock, NU faceti update la noua versiune pentru ca in acelasi timp se va face update si de baseband, iar voi, odata cu aceasta, veti pierde si posibilitatea de a debloca telefonul. Puteti face, insa, update de firmware fara sa se modifice si baseband-ul folosind Sn0wbreeze pentru WIndows.
In al treilea rand, voi face referire la solutiile de jailbreak existente pe care putem sa le folosim. Din fericire, pentru iOS 4.3.3 nu vor fi probleme, in sensul ca in scurt timp vom avea la dispozitie un update pentru RedSn0w si Sn0wbreeze pentru a face untethered jailbreak pe aceasta noua versiune a sistemului de operare. Pana atunci puteti face tethered jailbreak cu RedSn0w prin ipsw-ul de iOS 4.3.2.
In al patrulea rand, atunci cand va aparea solutia de jailbreak untethered pentru iOS 4.3.3, daca veti dori sa faceti update la aceasta si sa beneficiati in continuare de toate aplicatiile si tweak-urile instalate pana acum din Cydia, va recomand sa urmati acest tutorial pentru a face un backup acestora ca sa nu va mai chinuiti apoi sa le instalati pe rand.
Cam astea ar fi probleme legate de noul update.

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.
Keep Us Alive! Click Here!

Lasă un comentariu