Top 15 tweak-uri pentru iOS 6

4

Cydia

Multi dintre voi ati facut jailbreak pe iOS 6 asa ca astazi va voi prezenta tweak-urile pe care le folosesc, le recomand si de care nu as putea uita cand imi jailbreak-uiesc device-urile.

Ordinea tweak-urilor de mai jos este aleatorie, toate sunt importante in felul lor.

Flex

Flex este primul tweak care iti permite sa creezi diferite patch-uri pentru aplicatii sau jocuri pentru a le imbunatatii sau modifica dupa preferinte. Marele avantaj al Flex este ca nu este nevoie sa stiti programare pentru a crea aceste patch-uri, totul fiind foarte intuitiv. Alte lucruri bune la Flex ar fi posibilitatea activarii patch-urilor direct de pe device, descaracare de patch-uri create de alti utilizatori si faptul ca puteti modifica orice aplicatie din device-ul vostru, inclusiv cele native sau springboard-ul.

Puteti gasi tweak-ul Flex in Cydia pentru 3,99$.

Flex

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=XG-dICc0i0o[/tube]

AdBlocker

Despre AdBlocker am mai vorbit si v-am oferit si 5 licente gratuite insa nu il pot uita dat fiind ca este optimizat pentru iOS 6 si noile moduri de advertising precum iAds, AdMob si reclamele din aplicatia YouTube.  Singura metoda de a scapa de reclamele enervante din aplicatii este disponibila in Cydia pentru 1,99$.

adblocker_ios_cydia_tweak_ios6

Auxo

Auxo imbuntatateste bara de multitasking adaugand screenshot-uri ale aplicatilor deschise, posibilitate de a inchide aplicatiile printr-un swipe in jos sau inlaturarea tuturor aplicatiilor din memorie tinand apasat 2-3 secunde pe una din aplicatii. De asemenea Auxo imbunatateste si panelul now playing din bara de multitasking si adauga un nou panel cu toggle-uri precum cele din SBSettings si adauga o bara pentru controlul luminozitatii.

Auxo este disponibil in Cydia pentru 1,99$

IMG_0180

IMG_0181  IMG_0182

Nitrous

Apple a introdus in Safari nitro java script engine, un modul care imbunatateste viteza de incarcare a browser-ului. Din pacate, doar Safari se poate bucura de acest nitro java script engine pentru ca acesta nu este disponibil si pentru dezvoltatori. Nitrous aduce posibilitatea de a activa nitro java script engine pe orice aplicatie ce contine un webbrowser, inclusiv Google Chrome, Opera sau alte browsere 3rd party.

Nitrous este disponibil in Cydia pentru doar 0,99$.

3G Unrestrictor

3G Unrestrictor ne permite sa ‘pacalim’ aplicatiile ce functioneaza doar pe o retea WiFi sa accepte si conexiunea de date mobila (EDGE, 3G, LTE). Asa vom putea utiliza FaceTime, iCloud Backup, PhotoStream, YouTube in HD sau jocurile online precum seria Order & Chaos.

3G Unrestrictor este disponibil in Cydia pentru 3,99$.


3GU_interface_unrestricted   3GU_iCloudBackup

Alte tweak-uri

iFile – Cel mai cunoscut/bun file browser pentru iOS (free/3,99$)

Browser Chooser – Il folosesc pentru a seta Google Chorme ca browser default (free)

DietBulletin – Un tweak ce face notificarile de marimea status bar-ului (free)

GuizmoDNS – Il folosesc pentru a seta adresa DNS pe 3G (1.99$)

Winterboard – Celebra platforma de theming pe iOS (free)

Lockscreen Clock Hide – Un tweak ce ascunde ceasul din lockscreen (free)

Black Keyboard – Un tweak pentru iPhone/iPod ce face tastatura neagra, exact ca pe iPad (free)

iRetiner – O simpla aplicatie care redimensioneaza icoanele aplicatiilor pentru ecranul Retina (free)

iTransmission – Cel mai bun client pentru descarcarea torrentelor pe iOS (free)

Terminal – In general il folosesc pentru comenzile apt-get (free)

 

4 COMMENTS

Lasă un comentariu