iOS 7 ar putea permite înregistrarea la 120 de fps

0

ios7

Apple a lăudat camera din iPhone cum că ar fi cea mai utilizată cameră foto dintr-un smartphone, iar anul acesta s-ar putea anunţa schimbări majore în această privinţă.

Dintre noutăţile anunţate de către Apple la WWDC 2013 despre iOS 7 ştim că sistemul de operare va permite înregistrare la 60 de fps dar noi informaţii ne spun că ar putea fi mai mult de atât.

 

ios7features1

 

În codul noului sistem de operare, iOS 7, au fost găsite informaţii asurea unui feature al camerei denumit “Mogul” iar acesta dă de înţeles că software-ul va permite înregistrări şi la 120 de frame-uri pe secundă. Probabil camera de pe următorul iPhone va suporta înregistrări la 60 de fps, iar pe viitor va permite şi înregistrări în super-slow-motion, precum camere profesionale destinate pentru acest lucru. De asemenea şi redarea s-ar face oferind detalii foarte bune ale înregistrării.

ios7features2

Totuşi, acest feature rămâne o speculaţie, aceasta nefiind prima dată când Apple dă de înţeles asupra unor fucţii care până la urmă s-au lasat după mai mult timp.

Sursa: AppleInsider

Lasă un comentariu