iPad 2 vine in 3 versiuni diferite

0

In mai putin de o luna, Apple va face o noua conferinta, pe data de 18 ianuarie, unde isi va anunta vanzarile si data urmatoarei conferinte, in care sa se prezinte iPad 2. In momentul de fata, iPad 3G + Wi-Fi reperezinta mai mult de jumatate din vanzarile Apple pentru aceasta tableta, mai exact 65%. Acest lucu da de inteles ca lumea vrea internet pe iPad oriunde ar fi, fara a fi depententi de Wi-Fi de acasa sau din difereite institutii. Din acest motiv, este posibil ca Apple sa lanseze un model CDMA al tabletei iPad fiind disponibil si pentru operatorii care pana acum nu au comercializat iPad.

The sources pointed out that about 60-65% of current iPad shipments are 3G models, indicating that consumers prefer models that are able to connect to the Internet all the time, therefore Apple is aiming to work even more closely with telecom carriers by offering more wireless solutions for iPad 2 to satisfy market demand.

In final se pare ca Apple va trata ecranul iPad-ului cu solutii anti-reflexie si anti-murdarie pentru a fi “peste” tableta Kindle.

In addition to wireless functions, Apple is also working on strengthening the iPad 2′s anti-smudge and anti-reflective treatments in order to compete against Kindle and attract more consumers, the sources noted.

Cred ca noul iPad 2 isi va merita banii, care cred ca o sa fie mia multi decat varianta precedenta. Sper ca Apple ne va uimi din nou… 🙂

Lasă un comentariu