iPatch permine iluminarea logo-ului Apple de pe spatele device-ului

0

Unul dintre elementele caracteristice ale notebook-urilor celor de la Apple, MacBook in special, este acel logo Apple de pe spatele acestora care este iluminat atunci cand dispozitivul este aprins. Cum ar fi sa avem asa ceva si pe terminalele noastre iPhone?

Ei bine, iata ca acest lucru deja este posibil pentru ca o firma din Marea Britanie a gasit o metoda prin care sa ilumineze logo-ul Apple si de pe spatele terminalelor iPhone. Procesul de functionare si instalare este foarte simplu in sensul ca pentru a face asa ceva posibil, se instaleaza acel logo iluminat sub carcasa de pe spatele dispozitivului, iar apoi de fiecare data cand ecranul telefonului este aprins si acel logo va fi iluminat. sursa

Serviciul inca nu este disponibil insa, inventatorii acestuia sustin ca il vor pune la dispozitie doritorilor in mai putin de o luna si va costa in jur de 100£, procesul de instalare nu durand mai mult de ora, insa singura problema va fi in legatura cu cei care nu locuiesc in Marea Britanie pentru ca instalarea presupune anumite cunostinte si nu poate fi facuta de oricine, cel putin pentru inceput.Ma poti urmari pe FacebookTwitter sau Google+ pentru ultimele noutati din lumea Apple.

Lasă un comentariu