iPhone 5 cu un design schimbat radical disponibil in August?

0

Continuam zvonurile despre urmatorul model de iPhone pe care-l pregatesc cei de la Apple cu atata entuziasm, inca nu au putut sa-l prezinte in cadrul conferintei WWDC de la inceputul lunii acesteia si, de data, aceasta va prezint o informatie proaspata venita din partea site-ului BGR, care sustine ca, potrivit unor surse apropiate Apple, urmatorul model de iPhone 5/4S va avea un design complet schimbat si ca va fi prezentat pe undeva pe la inceputul sau mijlocul lunii August si ca va fi disponibil pe la sfarsitul aceleeasi luni.

We have heard it’s quite possible Apple will break tradition. According to our source, Apple may hold an event in the beginning or middle of August to announce the new iPhone, with availability to follow in the last week of August. We’re not sure if that means the iPod event will be moved up slightly, or if this will be an iPhone-specific event. Thisismynext reported earlier that the upcoming iPhone 5 would feature a new teardrop-shaped case design.

Nu stiu ce sa spun in legatura cu aceste zvonuri, doar ca raman in continuare la parerea mea si anume ca, oricand se va hotari Apple sa prezinta noul iPhone, acesta va avea acelasi design ca cel al iPhone 4 si ca schimbarea majora va fi doar la nivel hardware. In legatura cu lansarea acestuia, orice e posibil pana la urma si, avand in vedere sursa acestor informatii, cei de la BGR cam intotdeauna au avut dreptate in legatura cu astfel de “scapari” din partea Apple.

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

Lasă un comentariu