iPhone 5 lansat in iunie?

0
iPhone 4 va avea un design si o forma similare cu cele ale iPhone 4, insa va avea un ecran mai mare, care va utiliza mai mult din partea frontala a dispozitivului decat predecesorul sau.
Anumite publicatii externe cat si surse apropiate proiectului sustin ca procesul de fabricatie a viitoarei generatii de iPhone a inceput deja, iar dispozitivul se lansa in al treilea trimestru din 2011.
Cel mai probabil handset-ul va fi anuntat in cadrul conferintei Worldwide Developer Confrence (WWDC), care va avea loc in San Francisco la inceputul lunii iunie.

Totodata, presa de profil a publicat rapoarte contradictorii cu privirea la posibila integrarea a tehnologiei NFC (Near Field Communication) in iPhone 5. NFC ar putea facilita sistemele de plati wireless, care ar oferi o alternativa la cardurile de credit. 
Exista, de asemenea, dezbateri si in ceea ce priveste materialul care va fi utilizat pentru partea din spate a dispozitivului. Apple ar putea fie sa se intoarca la spatele din aluminiu, pe care l-a avut iPhone-ul original, fie sa continue cu suprafata din sticla, legata prin-un cadru de otel, ca in cazul iPhone 4.

Majoritatea speculatiilor sugereaza ca Apple va opta pentru aluminiu, ca o modalitate de a evita problemele legate de zgarieturi si dificultatea de a picta sticla in vopsea alba.
Cel mai proababil, iPhone 5 va avea suport atat pentru tehnologia CDMA, cat si GSM, urmand sa foloseasca un procesor A5, similar celui de pe iPad 2.

Keep Us Alive! Click Here!

Lasă un comentariu