iPhone 5 va fi mai subtire decat iPhone 4 si va avea o camera de 8 mp

0

Dupa nu stiati inca, Apple a comandat 15 milioane de terminale iPhone 5 pentru lansarea din luna Septembrie, si iata ca astazi cei de la Wall Street Journal vin cu cateva informatii noi, spun ei, adaugand la acest numar inca 10 milioane de terminale, astfel inca, se pare ca Apple a comandat un numar de 25 de milioane de terminale iPhone 5/4S pentru lansarea din luna Septembrie. WSJ sustine ca a obtinut cateva informatii de la unii producatori de componente legate si de caracteristicile noului model de iPhone. Conform acestora, iPhone 5 va fi mai subtire si mai usor decat actualul iPhone 4 fiind echipat cu o camera de 8 megapixeli capabila probabil sa filmele in format HD 1080p.

Apple’s sales estimates of the new iPhone is quite aggressive. It told us to prepare to help the company meet its goal of 25 million units by the end of the year.
According to some suppliers of components to Apple, the new version of the iPhone is expected to be thinner and lighter than the iPhone 4 and sport an 8-megapixel camera.
The touch-screen devices are so thin. It’s really difficult to install so many components into the iPhones and iPads

Acestea fiind spuse, se pare ca iPhone 5 va ajunge sa fie cel mai subtire iPhone produs pana acum si asta nu poate fi decat un lucru foarte bun, avand in vedere tendinta companiei pana acum din acest punct de vedere dar si a celorlalti producatori de smartphone-uri in a produce telefoane cat mai subtiri si totodata din ce in ce mai performante.

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

Lasă un comentariu