iPhone 5S ar putea veni cu cameră foto de 12MP, grafică quad-core

0

iPhone 5S 1

Noi imagini şi detalii despre următorul iPhone, probabil denumit 5S, au apărut pe internet şi prin acestea ne dăm seama de viitoarea configuraţie a dispozitivului.

Chiar dacă au mai fost scăpări pe internet despre componentele iPhone-ului care va fi lansat anul acesta, iată că acestea continua să apară.

iPhone 5S 2

Se pare că ecranul va avea aceeaşi rezoluţie, 1136 x 640 şi ar putea fi de tip IGZO, despre această tehnologie vorbind aici. Mărimea va fi aceeaşi, de 4 inci.

Viitorul procesor va fi tot unul de tip A6, dar la o frecvenţă mai ridicată şi cu grafică quad-core, PowerVR SGX544 MP4. Zvonurile continuă cu echiparea a 2 GB de RAM şi cip NFC.

iPhone 5S 3

 

Să vorbim şi despre cameră: aceasta va avea 12 megapixeli, cu un sistem dual-LED flash. De asemenea din nou apar informaţii despre echiparea unul cititor de amprente în butonul Home.

Eu nu cred în echiparea a 2GB de RAM şi nici adăugarea unui chip NFC, deoarece plăţile cu telefonul nu sunt implementate cum trebuie pe piaţă iar utilizarea unui astfel de funcţii ar fi inutilă. Sunt sceptic de semenea şi asupra cititorului de amprente, Apple ar trebui să implementeze o funcţionalitate inovativă pentru acesta pentru a putea fi practic cu adevărat. Rămâne de văzut câte dintre aceste zvonuri se vor adeveri.

Lasă un comentariu