iPhone 5S va fi cu până la 31% mai rapid, noi detalii despre specificaţii

0

A7-chip

 

Mai sunt două săptămâni până la iminenta lansare a noilor modele de iPhone, 5S şi 5C iar noi informaţii despre specificaţiile acestora apar pe internet.

iPhone 5S-gold

 

Un editor al Fox News, Clayton Morris, a postat pe Twitter faptul că a testat configuraţia noului iPhone, 5S care va avea cip A7 şi a declarat că acesta va fi cu până la 31% mai rapid decât predecesorul său.

Acesta menţionează că procesorul va fi tot unul dual core, dar pe 64 de biţi. Acest procesor va suporta configuraţii cu până la 4GB de RAM dar noi surse afirmă faptul că iPhone-ul 5S va avea tot 1GB. Noul procesor pe 64 de biţi va face tranziţiile sistemului de operare mult mai line, efectele grafice afişându-se diferit faţă de vechile device-uri.

De asemenea în configuraţia terminalului va fi un senzor special de mişcare, care va ajuta camera foto să facă capturi foarte bune, de asemenea în acest sens apărând zvonuri pe internet asupra posibilităţii de a înregistra la 60 sau 120 de fps.

iPhone5c

 

Iar în legătură cu smatphone-ul de buget de la Apple, denumit 5C, noi informaţii au apărut că acesta va avea configuraţia lui iPhone 5, doar materialele din care va fi făcut vor fi diferite, şi-anume plastic.

Se pare că din nou ştim toate informaţiile despre noile produse Apple cu puţin înainte să apară pe piaţă, dar eu sper că Apple ne va surprinde cu ceva inedit.

Lasă un comentariu