iPhone 6 si iPhone 6 plus ajung in Romania pe 31 octombrie

0

i6sysIn cursul acestei zile, compania Apple a anuntat data oficiala a lansarii noilor modele de iPhone, in Romania la toti operatorii de telefonie mobila.

Totodata, Romania este regasita in al 6-lea val de lansari, device-urile ajungand la noi la mai putin de o luna si jumatate de la lansarea in SUA alaturi de celelalte tari de pe glob. Noile iPhone-uri vor ajunge in Romania odata cu majoritatea tarilor din Europa de Est si cateva din Asia.

Conform Apple, acestea sunt datile privind lansarea celor doua terminale:

Friday, October 17: China, India and Monaco

Thursday, October 23: Israel

Friday, October 24: Czech Republic, French West Indies, Greenland, Malta, Poland, Reunion Island and South Africa

Thursday, October 30: Bahrain and Kuwait

Friday, October 31: Albania, Bosnia, Croatia, Estonia, Greece, Guam, Hungary, Iceland, Kosovo, Latvia, Lithuania, Macau, Macedonia, Mexico, Moldova, Montenegro, Serbia, South Korea, Romania, Slovakia, Slovenia, Ukraine and Thailand

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu