iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cat de rezistente sunt noile iPhone-uri? (Video)

1

Screenshot-69Cu totii stim ca Apple a lansat pe data de 9 septembrie doua modele noi de iPhone, mai mari si mai inteligente decat modelele anterioare ale iPhone.

Pe langa design-ul rotunjit, ecranul urias de 4.7″ / 5,5″ si noile feature-uri ale iOS 8, speram ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi mai rezsitente atat socurilor cat si zgarieturilor, Apple renuntand la ideea de “polished bazel”.

Totodata, pe YouTube a aparut un nou trend in lumea technologiei, pentru a testa durabilitatea produselor IT, in special smartphone-uri, desigur, aceste videoclipuri fiind facute pentru entertaining.

Pentru a demostra cat de rezistente sunt cele doua smartphone-uri, am selectat cateva videoclipuri pentru voi:

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

1 COMMENT

  1. Oricat ar dori unii sau altii sa denigreze produsele Apple, sa le supuna unor incercari cat mai traznite (gen tocarea lor in blender), per total destul de putine cu aplicare in viata reala, produsele se vor dovedi mereu fiabile. Au fost construite de la bun inceput urmarind aceasta idee, probabilitatea ca Apple sa paraseasca aceasta directie este foarte, foarte mica. Testele au in continuare rolul lor, atat de a demonstra calitati cat si pentru divertisment, asa incat orice filmulet de genul acesta este bine venit.

Lasă un comentariu