Prezentarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe scurt

0

thisis7

In cursul serii trecute, Apple a prezentat in cadrul Keynote-ului noile telefoane iPhone 7/7S. Ele vin cu o multitudine de schimbari, care va vor fi prezentate pe scurt. Inainte de asta trebuie mentionat faptul ca Apple a atins pragul de 1 miliard de unitati iPhone vandute pana acum.

  • Design-ul terminalului este putin schimbat. Antenele au suferit o mica modificare, ceea ce face telefonul sa arate mult mai frumos. Pe langa asta, el vine cu doua noi culori, Black si Jet Black ce arata absolut superb.colors
  • Portul Jack a disparut. Asta nu inseamna ca vor disparea si castile. Apple a lansat doua noi modele de casti, cele clasice (Earpods) care vor avea port lightning si unele fara fir prin Bluetooth (Airpods). Pe langa acestea, compania ofera si un adaptor pentru a putea folosi orice fel de casti cu mufa Jack.
  • Camera iPhone 7 are stabilizator optic de imagine, deschidere f1.8 pentru lumina, 6 lentine si un noul flash True Tone care are 4 LED-uri. Camera frontala are 7MP si foloseste o tehnologie pentru a inregistra poze in o gama larga de culori, stabilizarea imaginii facand-o software-ul.
  • Camera duala de pe iPhone 7 Plus inregistreaza poze in format wide si telephoto. Ea este compusa din doi senzori de 12MP, are un zoom digital de pana la 5x sau zoom software de pana la 10x ceea ce ne permite sa realizam poze de la o distanta foarte mare.
  • Ecranul nu are prea multe schimbari. Rezolutiile sunt aceleasi ca pe iPhone 6/6 Plus, doar ca ele adopta tehnologia True Tone ce a fost introdusa pe iPad Pro. Practic pe noul device atingerile se vor percepe mai rapid si vor fi se vor afisa culori mult mai naturale.
  • Noul chip A10 Fusion vine cu un procesor quad core la 2GB RAM DDR4 pe iPhone 7 si 3GB RAM DDR4 pe iPhone 7 Plus. Memoriile de stocare de 16 si 64 de GB au fost eliminate, acum sunt disponibile doar cele de 32GB, 128GB si nou, cel de 256GB.
  • Noul Home Button vine cu suport pentru 3D Touch. Practic nu mai trebuie sa apesi pe el, ci doar sa-l atingi putin mai tare pentru a iti lua comanda. Asta este un lucru foarte bun pentru ca nu se va deteriora foarte usor.
  • Certificat IP67. De acum nu va mai trebui sa va faceti griji ca telefonul a avut contact cu apa. El va rezista la 2m sub apa timp de 30 de minute. !!!ATENTIE INSA!!!
  • In Romania se lanseaza, in premiera, in al doilea val de vanzari. Data de lansare este de 23 septembrie.

Pentru final, va las cu o exemplificare mai amanuntita de la celebrul reviewer, MKBHD.

Sursa poze: Engadget & The Verge

Lasă un comentariu