iPhone 7 – Tot ce stim de urmatorul iPhone

0

1Cum ne-am obisnuit pana acum ca Apple sa-si lanseze produsele in toamna, si in acest an lansarea smartphone-urilor iPhone 7 si iPhone 7 Plus/Pro ar putea avea loc in 23 septembrie.

Intr-un articol mai vechi a celor de la catmobile.ro se vorbea despre ce caracteristici vor fi integrate in noul smartphone, ce impact vor avea la public si cat de utile vor fi pentru acestia.

Prima caracteristica care se va modifica la noul iPhone va fi butonul Home. Se pare ca acesta va fi eliminat complet, locul sau fiind luat de o zona sensibila la presiune. Bloomberg Technology afirma ca noul buton “home” va beneficia de tehnologia folosita pe trackpad-ul MacBook-urilor. Totusi speram sa existe macar o zona delimitata care sa aiba rolul de buton home, indiferent de ce tehnologie sta in spatele ei.

2

O alta schimbare majora, conform celor spuse de bgr.com, consta in eliminarea totala a mufei Jack de 3.5 milimetri. Ok, dar ce va fi integrat in locul acestuia? Cel mai probabil un al doilea difuzor, cum are acum iPad Air 2. Inca nu stim daca Apple decide sa includa casti cu fir dar iesire lighting, casti bluetooth sau sa nu adauge casti deloc in cutia telefonului.

Accesoriile actuale nu se vor protrivi la noile iPhone-uri insa gasiti accesorii iPhone 7 aici.

Un alt feature despre care se mentiona in alte articole este introducerea standardulu IP 68 referitor la rezistenta la praf si apa. Sincer, in ziua de astazi, este o calitate esentiala avand in vedere ca acest telefon va costa cu mult peste 600$, iar alti producatori importanti de telefonie mobila au implementat deja acest standard.

3

Daca deschiderea precomenzilor pentru iPhone 7 este anuntata pentru data de 9 septembrie, putem spune ca lansarea acestor dispozitive poate fi pe 23 septembrie (la 2 saptamani de la deschiderea precomenzilor), data care coincide cu o noua schimbare a materialelor de promovare din magazinele operatorului de telefonie mobila AT&T (este foarte posibil ca aceste modificari sa aiba legatura cu lansarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus), iar atunci ar urma sa aiba loc lansarea iPhone 7, la 2 saptamani de la deschiderea precomenzilor.

Lasă un comentariu