“Let us loop you in” – 21.03.2016

0

Apple-Mach-21-eventPare-se că a sosit un nou anunț din partea companiei Apple, respectiv o conferință care poartă denumirea “Let us loop you in”. Evenimentul va avea loc peste două săptămâni, mai exact pe data de 21 martie 2016.

Se zvonește că pe parcursul acestui keynote vom vedea noi imagini ale posibilului iPhone SE, un precedent al iPhone-ului 5C din 2013, care vine imbrăcat în hainele unui iPhone 6, dar mai performant și cu un ecran de 4 inch.

De asemenea, conform surselor din exterior, este foarte posibil să vedem la conferință iPad Air 3, iOS 9.3 Gold Master (poate chiar build-ul oficial) și eventual noi Mac-uri.

Conferința va avea loc pe data de 21 martie, ora 20:00.

Mai multe informații, aici.

Wallpaper-urile evenimentului le găsiți aici.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu