Logitech Keyboard Folio pentru iPad

0

keyboard-folio-feature-icons

Logitech este unul dintre cei mai mari producători de accesorii iar această companie s-a făcut remarcată prin calitatea produselor care le dezvoltă. Gama lor de produse acoperă accesorii pentru iPhone, iPad sau Mac.

keyboardfolio0326

Logitech Keyboard Folio este o tastatură compatibilă cu toate modelele de iPad, fie că sunt generații mai vechi (2, 3) sau chiar cele mai noi modele, generația a patra sau iPad Mini.

keyboard-folio-mini-feature-icons

Aceasta se face remarcată prin designul simplu și curat și funcționalitatea cu tabletele de la Apple. Vine în mai multe culori, Carbon Black, Fantasy Pink, Electric Blue, Acid Yellow pentru iPad și Mystic Blue, Electric Blue pentru iPad Mini. Cântărește 639 de grame varianta pentru iPad și 395 de grame cea pentru iPad mini.

keyboard-folio-feature-icons-1

De asemena acestă tastatură protejează tableta în întregime deoarece acoperă atât ecranul cât și spatele iPadului. Modelul pentru iPad tastatura este full-size astfel încât experiența de scriere este foarte bună. Tehnologia de conectare este Bluetooth care garantează o autonomie de câteva săptămâni până la reîncărcare.

În final să vorbim despre preț. Varianta pentru iPad full-size este de 100 de dolari iar cea pentru iPad Mini este de 90 de dolari. Aceste prețuri sunt valabile în America.

Lasă un comentariu