Mario iși va face apariția pe device-urile cu iOS 10!

0

super-mario-run-app-store-800x570

Experiența de gaming pe un iPhone parcă nu a fost niciodată fermecătoare fără jocul copilăriei tuturor, Super Mario Run.

Ei bine, aseară în cadrul conferinței dedicată noilor device-uri, Tim Cook l-a invitat pe creatorul Nintendo, Shigeru Miyamoto, pentru a ține un mic speech și un demo a viitoarei experiențe Mario pe iPhone.

Șeful Nintendo a spus clar că prețul aplicației va fi fix, întrucât utilizatorul nu trebuie să iși facă griji din cauza in-app purchase-urilor.

Dacă ai căutat jocul în App Store, vei observa că nu este disponibilă pentru achiziție, ci în loc de butonul Buy apare Notify (vezi thumbnail).

Super Mario Run va fi disponibil în App Store cât de curând, urmând să primim niște sneak peak-uri pe data de 13 Septembrie și va fi compatibil numai și numai cu device-urile capabile să ruleze iOS 10.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu