Modelul iPhone 4 alb urmeaza sa fie lansat in urmatoarele 2 saptamani

0


Dupa 10 luni de asteptare si de amanari succesive, se pare ca cei de la Apple s-au hotarat sa lanseze si versiunea alba a terminalului iPhone 4. Bloomberg sustine ca acest model de iPhone va fi lansat in nu mai putin de doua saptamani.

The new version will be available from AT&T Inc. and Verizon Wireless by the end of April, said one of the people, who asked not to be identified because the plans aren’t public. The release was stalled as Apple resolved manufacturing challenges, including paint that peeled under heat, one person said.sursa

Destul de multe zvonuri au circulat si in legatura cu aceasta amanare a lansarii modelului alb al iPhone 4, printre care s-ar numara anumite probleme cu rezistenta culorii albe a telefonului, probleme legate de senzorul de proximitate, flash-ul camerei etc.
Acum aceasta informatie poate fi interpretata in multe feluri, pornind de la intarirea zvonurilor cum ca iPhone 5 ar putea fi lansat intr-adevar la toamna, pana la faptul ca aceasta aparatie a iPhone 4 alb vine sa umple golul care va ramane in perioada vara-toamna.
Ramane de vazut ce va face Apple in urmatoarele saptamani, avand in vedere ca WWDC va avea loc pe 6 iunie si ca acest model de iPhone a fost scos in totalitate de pe site-ul companiei.

Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele stiri

Lasă un comentariu