MxHost.ro oferă găzduire dedicată blog-urilor WordPress

0

logomxalb-simpluAm încercat pe parcursul anilor diferite companii ce oferă pachete de hosting. De la cele mai cunoscute la cele mai ieftine (pentru că nu scoatem absolut nici un ban din acest blog) și am avut parte de servicii bune dar și de unele foarte proaste.

Cu cei de la MxHost.ro am intrat în contact când am avut nevoie de 2 domenii și pachete ieftine de hosting pentru niste site-uri de prezentare. Am vrut să le încerc serviciile pentru că auzisem lucruri bune și prețurile erau chiar foarte bune. Au trecut lunile și nu am avut probleme iar micile nelămuriri și-au găsit răspuns în ticketele la care am primit raspunsuri rapide.

Așadar, am decis să trec și proiectele principale (ce rulează pe baza WordPress) la ei. iPhoNews.ro, GeekCamp.ro și l0ng.in sunt acum hostate la MxHost.ro.

Băieții oferă un hosting “setat” perfect pentru cei cu bloguri powered by wordpress ce funcționeaza pe ideea “it just works!”.

Pachetele sunt accesibile și oferă un start site-urilor de prezentare, micilor magazine online sau diferitelor blog-uri personale (sau nu).

CapturFiles-Jul-22-2015_12.23.09

Pentru mai puțin de 30 lei pe luna vă puteți lansa în online cu un blog pe wordpress și pachetul “personal wordpress” de la MxHost.ro. Mi se pare super rezonabil!

Aveți parte de up-time garantat de 99,9%, backup-uri și control deplin prin cPanel.

PS: faptul că sunt activi și pe Twitter nu poate decât să mă bucure!

Lasă un comentariu