NaturalMotion lansează CSR Classics

0

csr_classics

Dacă vă era dor de un joc de drag racing și vă plac mașinile clasice vechi, vă recomandăm acest joc.

CSRClassics1CSR Classics este un joc de curse care folosește același principiu precum CSR Racing, titlul cu care NaturalMotion au avut succes.

Diferența dintre cele două este faptul că puteți juca cu mașini vechi, pe care le upgradați și recondiționați pentru a arăta pe cât de bine posibil. Grafica trebuie lăudată pentru acest joc, detaliile sunt foarte bune, mașinile sunt desenate în detaliu și totul merge foarte bine pe iPhone 5.

CSRClassics2Sunt 5 tier-uri de mașini dintre care puteți alege, se progresează de la un tier la altul, iar la fiecare tier sunt mai multe tipuri de curse pe care le puteți juca. În fiecare tier puteți alege dintre curse în categoria Ladder, Regulation, Crew Battle și Daily Race. De exemplu în Ladder sunt 24 de curse pe care le puteți parcurge iar la Crew Battle, după ce veți câștiga toate cele 5 curse se deblochează următorul tier.

Fiecare cursă consumă din benzina disponibilă, iar la un plin puteți face 10 curse. În cam 50 de minute rezervorul este din nou plin și puteți face `liniuțe` din nou.

CSRClassics4

De fiecare dată când cumpărați o mașină, puteți alege dintre varianta LOVED și UNLOVED. Diferența dintre acestea este că în varianta LOVED este mașina recondiționată deja, la care trebuie doar să faceți upgrade-uri la piese. Dar cele LOVED sunt mult mai scumpe, nu merită, parcă ăsta este farmecul jocului, să vezi cum mașinile vechi și ruginite devin ca noi, la fiecare pas de recondiționare.

CSRClassics3Jocul dispune și de in-app puchases, puteți cumpăra bani în joc sau monede de aur cu care puteți cumpăra mașini, face upgrade-uri și așa mai departe.

Este un joc captivant, puțin repetitiv, dar descoperim mașini vechi cu care putem merge la curse, mașin din ce în ce mai puternice. Pentru cei care au jucat CSR Racing sigur jocul li se va părea ceva nu mult diferit, doar mașini noi, dar cei care vor încerca acest tip de joc pentru prima dată vor rămâne plăcut impresionați.

CSR Classics este disponibil în AppStore gratis, jocul este disponibil atât pentru iPhone sau iPod touch cât și pentru iPad. Download de aici.

Lasă un comentariu