Noi informații despre prezentarea Apple – iWatch și iPhone

0

Apple cowntdown

Este pentru prima oară când Apple face live streaming de la lansarea unui iPhone și asta înseamnă că va mai fi ceva. Ceasul iWatch.

Mai sunt doar 4 zile până la prezentarea următoarei generații de telefoane, iar Apple a anunțat recent că va pune la dispoziția tuturor un live stream de la eveniment. Asta înseamnă  că vor prezenta ceva ce vor să vada toata lumea și toate speculațiile duc spre ceasul intelingent, cel mai probabil denumit iWatch.

iWatch mockup

Tot despre iWatch au apărut informații că acesta va avea un ecran curbat și că Apple a investit o sumă foarte mare de bani pentru cercetare și dezvoltare a acestui produs. Acesta ar putea veni în două mărimi diferite, ecranul va fi protejat de sticlă de safir.

De asemenea pentru acest ceas compania din Cupertino a investit foarte mult în senzorii care vor fi disponibili în acest device astfel încât să întreacă orice alte dispozitive fitness care pot fi purtate.

Despre iPhone 6 au apărut noi informații cum că acesta va avea o funcție pentru manevrarea cu o singură mână, având în vedere noua mărime a ecranului 4,7 respectiv 5,5 inci.

Mai e puțin și vom afla în detaliu toate aceste nouăți și vă așteptăm aici pe iPhoNews.ro pentru a discuta despre toate acestea.

Lasă un comentariu