Noul iPhone SE, iPad Pro de 9.7 inch și multe altele la evenimentul Apple “Let us loop you in”

0

Apple-Mach-21-event“Let us loop you in”. Acesta a fost laitmotivul prezent in conferința Apple de seara trecută, un keynote dedicat iubitorilor de iDevice-uri într-un format mai mic. Pe lângă noile produse, compania a lansat iOS 9.3, watchOS 2.2, tvOS 9.2 și OS X 10.11.4

iPhone-SE-big-step

1. iPhone SE sau “Special Edition”

Linia de device-uri de 4” continuă, compania Apple luând această decizie de dragul clienților iubitor de device-uri mici. iPhone SE este fratele geamăn al iPhone-ului 5s, doar că, vine la pachet cu specificațiile flagship-ului companiei, mai exact iPhone 6s. De asemenea, noul SE vine într-o nouă culoare, evident Rose Gold. Din păcate, acesta nu beneficiază de 3D Touch.

retina_display_9_7_large

2. iPad Pro 9.7-Inch 

Aparent, Apple nu a neglijat seria iPad. Noul model Pro este, de fapt, un iPad Air cu 4 difuzoare, un ecran mai avansat, procesorul A9X și o cameră cu un senzor de 12MP alături de un flash two-tone (da, primul iPad care are bliț). iPad-ul este disponibil și el pe Rose Gold.

Screen-Shot-2016-03-21-at-2.46.52-PM

Apple a prezentat un nou stil de curea pentru Apple Watch, fabricată dintr-un fel de nylon și vine in 7 culori.

3. Software 

Pe plan software, Apple a arătat un mic preview al CareKit, o platformă pentru dezvoltatori, predestinată research-ului medical al pacienților. Totodată, compania a lansat seara trecuta iOS 9.3, watchOS 2.2, tvOS 9.3 & OS X 10.11.4.

 

 

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu