Noul iPhone SE, iPad Pro de 9.7 inch și multe altele la evenimentul Apple “Let us loop you in”

0

Apple-Mach-21-event“Let us loop you in”. Acesta a fost laitmotivul prezent in conferința Apple de seara trecută, un keynote dedicat iubitorilor de iDevice-uri într-un format mai mic. Pe lângă noile produse, compania a lansat iOS 9.3, watchOS 2.2, tvOS 9.2 și OS X 10.11.4

iPhone-SE-big-step

1. iPhone SE sau “Special Edition”

Linia de device-uri de 4” continuă, compania Apple luând această decizie de dragul clienților iubitor de device-uri mici. iPhone SE este fratele geamăn al iPhone-ului 5s, doar că, vine la pachet cu specificațiile flagship-ului companiei, mai exact iPhone 6s. De asemenea, noul SE vine într-o nouă culoare, evident Rose Gold. Din păcate, acesta nu beneficiază de 3D Touch.

retina_display_9_7_large

2. iPad Pro 9.7-Inch 

Aparent, Apple nu a neglijat seria iPad. Noul model Pro este, de fapt, un iPad Air cu 4 difuzoare, un ecran mai avansat, procesorul A9X și o cameră cu un senzor de 12MP alături de un flash two-tone (da, primul iPad care are bliț). iPad-ul este disponibil și el pe Rose Gold.

Screen-Shot-2016-03-21-at-2.46.52-PM

Apple a prezentat un nou stil de curea pentru Apple Watch, fabricată dintr-un fel de nylon și vine in 7 culori.

3. Software 

Pe plan software, Apple a arătat un mic preview al CareKit, o platformă pentru dezvoltatori, predestinată research-ului medical al pacienților. Totodată, compania a lansat seara trecuta iOS 9.3, watchOS 2.2, tvOS 9.3 & OS X 10.11.4.

 

 

Lasă un comentariu