Office Mobile disponibil pentru iOS

2

screen-shot-2013-06-14-at-2-42-51-am

După lungi așteptări cei de la Microsoft au decis să lanseze în AppStore o aplicație cu care se pot edita documentele Office on-the-go.

mzl.fkncrbdx.320x480-75

Aplicația se numește Office Mobile for Office 365 subscriber și este disponibilă gratuit pentru cei care sunt abonați la serviciul Office 365. Acest serviciu este vândut de către Microsoft la prețul de 100 de dolari pe an iar utilizatorii pot salva în cloud documente Office pe care le pot modifica de oriunde. Se pot modifica documente Word, Excel și PowerPoint.

mzl.pbxxgqrz.320x480-75

Documentele care pot fi accesate de pe dispozitivul mobil sunt cele care sunt salvate deja în cloud și necesită modificări, utilizatorii neputând încă creea documente de la zero.

Microsoft a făcut treaba pe jumătate și a lansat aplicația doar pentru utilizatorii de iPhone, aceasta nefiind optimizată pentru iPad unde am fi putut beneficia de spațiul mai mare de lucru.

Sperăm ca pe viitor Office Mobile să primească un upgrade astfel încât să nu necesite subscripție la Office 365 iar toți utilizatorii să beneficieze de posibilitatea de a creea și edita documente Office foarte ușor. Dar se pare că pentru acest lucru s-ar putea să mai așteptăm poate chiar un an…

mzl.cixeyoka.320x480-75

Aplicația se poate downloada urmărind acest link: Office Mobile for Office 365 subscriber

2 COMMENTS

Lasă un comentariu