OS X El Capitan este anunțat de Apple, crește perfomanța și funcționalitatea

0

Wallpaper-OS-X-El-Capitan-Mac-2Sunt sigur că mulți dintre voi nu v-ați așteptat la acest nume ambiguu dar, din fericire, Apple m-a surprins plăcut. În cadrul keynote-ului de astă-seară, Craig Federighi, prin prisma bucuriei de a-și încânta clienții pentru care lucrează, mi-a lăsat o impresie plăcută după ce a prezentat noul OS pentru Mac.

Acesta a spus simplu și la obiect că în acest build vrea să se concentreze pe două mari topic-uri, precum performanța și experiența de utilizare. Pe partea de performanță, Apple a dezvoltat un software mai rapid și bineînțeles mai eficient in task-uri pe care le facem zi de zi. Cât despre experiența de utilizare, compania a introdus în acest build multe feature-uri noi și de asemenea cerute de utilizatori.

Avem un Mission Control mai organizat și mai eficient, cât și noua funcție găsită și pe iPad-uri odată cu iOS 9, Split View. Spotlight este și el mai deștept și are capacitatea de a afișa diverse informații.

OS X El Capitan a fost lansat aseară în versiune beta pentru dezvoltatori și va fi accesibil de toți care dețin un Mac ce poate rula OS X Yosemite, în toamnă, bineînțeles gratuit.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu