Pangu, modificat sa functioneze cu iOS 8 beta

0

iOS-8-pwnedDa! Ati auzit bine! Circula un val de stiri pe internet cum ca un user de pe reddit @w0rldello, a facut in asa fel incat sa modifice codul binar al programului Pangu sa functioneze cu ultima versiune beta a iOS 8, cu build-ul 12A4345d.

Ca dovada, el a postat screenshot-uri pe reddit, dovedind ca device-ul sau ruleaza ultima versiune a sistemului de operare in stagiul beta.

H9gaTvkTododata, el mai mentioneaza faptul ca a patch-uit exploit-urile folosite in versiunea 1.0.x, si ca vulnerabilitatiile folosite in versiunea 1.2.1 sunt inca nepatch-uite in iOS 8 beta 5. 

ZjYAsDODe asemenea, nu ne putem astepta inca la o viitoare solutie de jailbreak pentru iOS 8 in viitorul apropiat, fiind posibil ca aceasta “modificare” a programului sa nu fie 100% adevarata si stabilita, sau in cel mai rau caz poate fi o pacaleala.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu