Power Tap, tweak-ul ce modifica interfata “Slide to power down”

0

cydia-icon-ios7Power Tap, este un tweak lansat de ceva vreme in Cydia, intr-unul din repo-urile deafult, care ne permite sa customizam UI-ul bootdown screen-ului al sistemului de operare. Acest tweak adauga 3 toggle-uri noi pe langa cel de de “Slide to power down” care vine o data cu prima versiune de iOS. 

PowerTap
Din setarile tweak-ului, se poate da enable/disable la fiecare toggle, fiecare user avand propriile gusturi in customizarea acestor optiuni disponibile.10660465_733092843430363_1469063106_n

 

De asemenea, putem schimba textul fiecarul toggle in parte. Pentru a schimba toggle-urile intre ele, apasam o singura data pe imaginea slider-ului.

Power Tap este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu