PowerBanners: schimba alertele low battery cu notificari tip bannere

0

cydia-icon-ios7Cu totii cunoastem momentele in care vizionam un film sau jucam un joc si suntem intrerupti de alerta redata de iOS, in momentul in care bateria ajunge la nivelul de 20% sau 10%. PowerBanners este tweak-ul perfect inspre a rezolva aceasta problema. Dupa ce bateria trece de nivelul de 21%, vei fi intampinat cu un banner care te pune la curent cu nivelul bateriei tale, fara nici o alerta enervanta, doar un banner cu care te-ai obisnuit inca de la noul Notification Center din iOS 7.PoweBanners

Dupa instalarea PowerBanners, vei fi nevoit sa intri in aplicatia nativa de Setari a iOS-ului si sa iti configurezi optiunile pentru acest tweak. Aici vei gasi trei toggle-uri, unul pentru pornirea / oprirea tweak-ului, si inca alte doua switch-uri pentru a primi un feedback tactil la venirea notificarii si pentru a putea primi notificarea tip banner dupa respring.
PowerBanners

Pentru cunoscatori, exista un alt tweak asemanator cu PowerBanners numit “LowPowerBanner”, care la randul sau aduce aceeasi functionabilitate iOS-ului. Din pacate, “LowPowerBanner” functioneaza numai cu iOS 6, iar developer-ul nu a updatat inca tweak-ul sa ruleze pe iOS 7.

PowerBanners este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss din Cydia, gratuit.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu