Pro Tv prezinta iPad2: FAIL

0

Cineva de la Pro TV a scapat la Google Translate, articole de pe Engadget si Gizmodo. Rezultatul il aveti in cele ce urmeaza. Nu, iPad nu va avea sistem de operare A5 si e putin probabil
sa aiba o rotita in loc de buton Home dar poate va arata ca in prima imagine. Nu stiu cum au preluat ei informatiile astea, nu stiu de ce au citit 2 articole ale Engadget si Gizmodo in care se vorbeste despre iPad 2 mockups, dar ce au scris ei mai jos nu face cinste Pro TV-ului.

Apple este o “creatura” ciclica. La fel ca ursul care hiberneaza an de an, iarna, compania americana produce an de an cate-o noua “piesa”: iPod-uri in septembrie, iPhone-uri in iunie si, se pare, iPad-uri in aprilie. Iata zvonurile aparute pana acum.

Pentru ca cei mai multi dintre analistii industriei IT se asteapta ca in luna aprilie sa apara noul model al tabletei minune, pe internet au aparut o serie de schite si descrieri ale iPad 2.

Proiectul Apple este unul secret, dupa cum bine se stie, insa specialistii de la Engadget si Gizmodo fac o lista a caracteristicilor noului device, ca sa stim la ce sa ne asteptam.

Cel mai probabil, sistemul de operare va fi tot unul proprietar, pe care cei de la Engadget sustin ca-l va chema A5 si ca va rula pe o configuratie ce are la baza un procesor ARM Cortex A9, la o frecventa de peste 1,5GHz, dual-core.

Ca sa dea o noua lectie concurentei, cei de la Apple vor inzestra noul gadget cu o capacitate de redare video in modul FullHD, 1080p. O astfel de performanta s-ar putea realiza daca doua procesoare grafice ar lucra in tandem.

Evident ca de data aceasta Apple va dota iPad 2 cu o camera frontala si una dorsala, pentru a facilita apelurile 3G si chiar 4G.

Pentru asta este de asteptat ca si viata acumulatorilor sa fie imbunatatita. Dimensiunile vor fi relativ aceleasi, doar ca s-ar putea ca tableta sa fie un pic mai subtire.

Se pare ca cine a scris acest articol, nu era la zi cu ultimele noutati din lumea Apple. Deasta e bine sa citesti www.iphonews.ro in fiecare zi!
[via zaone.ro si stirileprotv.ro]

Lasă un comentariu