Real Racing 2 si N.O.V.A. 2 programate pentru 16 decembrie

0

Real Racing e deja un joc mult prea popular pentru al descrie pe larg aici, dar pentru necunoscatori voi face un mic rezumat: dupa nume, este vorba de un car-racing-game, unul chiar reusit as spune. Nu sunt eu mare fan al jocurilor cu masini dar acesta mi-a atras atentia cu grafica senzationala si gameplay-ul foarte dinamic.
Asazi, Firemint, developerii jocului ne anunta ca pe 16 decembrie apare Real Racing 2, o versiune a jocului original updatata. Puteti cumpara Real Racing din AppStore cu 3.99$. Aveti aici cateva sreenshot-uri:

Aceasta noua versiune va adauga mult asteptatul multi-player, si o grafica mai buna. Pana pe 16 decembrie aveti aici un triler cu noul Real Racing 2:

Despre N.O.V.A va pot spune ca este un shooter foarte reusit, imi aduce putin aminte de un Counter-Strike cu arme mai moderne si inamici pe masura. Deocamdata Gameloft, developerul jocului nu ne-a dat mai multe informatii dar presupun ca noua versiune o sa fie unul dintre cel mai bun shooter din AppStore. N.O.V.A. poate fi achizitionat din AppStore cu 4.99$. Pana la lansarea N.O.V.A. 2 va las cu noul trailer publicat azi de Gameloft si un screenshot:

Lasă un comentariu