[Review] Accesorii Mophie pentru iPhone

0

Mophie este un cunoscut brand based-in California ce produce accesorii pentru cele mai populare device-uri, inclusiv terminalele Apple. Dacă Mophie nu vă sună cunoscut, poate ați auzit de Zagg, companina mama, ce deține și Mophie.

Astăzi vă prezint câteva din accesoriile Mophie pentru iPhone. Eu le-am găsit pe iCover.ro.

Pack husă cu baterie + Încarcător Wireless

Folosești constant o baterie externă sau ai avea nevoie de o autonomie mai lungă pentru device-ul tău?

Probabil această carcasa este cea mai buna opțiune a ta, ai o baterie externă incorporată într-o carcasă aspectioasă ce suportă wireless charging!

 

Pachetul conține și un charging base magnetic care este practic locul unde poți pune telefonul la încarcat, fără sa îl ții cablat!

Mophie Juice Pack + charging base sunt disponibile pentru iPhone 6/6S si iPhone 6 Plus/6S Plus.

Mophie Juice Pack Air e disponibil pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

 

Ai un device cu memorie puțină însă vrei să îi faci un upgrade?

Mophie au o soluție și pentru tine:

O carcasă ce include până la 64GB de stocare în plus fată capacitatea telefonului tău. Poți stoca poze, filme, diferite documente sau chiar muzică. Nu uita, carcasa are de asemenea și baterie, deci iți poate și încărca device-ul.

Mophie Space Pack este disponibil pentru iPhone SE, 5 și 5S.

 

Nu în ultimul rând, dacă ai deja o carcasă Mophie ce suportă wireless charging, poți achiziționa separat diferite încărcătoare wireless magnetice de aici.

Personalizare și date tehnice

Pentru terminalele iPhone SE/5s/5, Mophie îți oferă carcasa Juice Pack Helium și te lasă alegi, în funcţie de preferinţele tale cromatice, între: Blue, Caribbean Blue, Pink, Purple sau Red, oricare dintre acestea având la dispoziţie pentru telefonul tău 1500mAh. Atunci când îţi doreşti mai multă rezervă de energie poţi alegi versiunea Juice Pack Plus în culorile Green şi Orange şi un plus de 2100mAh pentru autonomia device-ului tău.

Pentru niciodată nu ai putea spune ai suficient spaţiu de stocare, iar aici o vacanţă este cel mai bun exemplu, Mophie s-a gândit ţi ofere o supriză foarte plăcută. Este disponibilă acum varianta de carcasa cu acumulator care include şi spaţiu suplimentar de memorie. Modelul Mophie Space Pack are disponibili 1700mAh pentru reîncărcare şi în funcţie de model ai acces la încă 16Gb, 32Gb, sau 64Gb pentru stocare de date. Culorile disponibile pentru aceste carcase Mophie sunt Black sau Gold.

Oricare dintre aceste modele de carcasa vei alege, produsele Mophie sunt pregătite îţi extindă experienţă online cu cel puţin 80% putere suplimentară, iar pentru zilele cele mai lungi din viaţă ta te vei putea baza chiar şi pe 120% energie în plus.

Carcasele Mophie ofera până la un an garanție, lucru ce te asigură de calitatea produselor.

Lasă un comentariu