[Review] Alien Surface pentru iPhone 6

0

Stim cu totii ca noile iPhone 6 si 6 Plus vin cu marginile curbate, iar acest lucru face instalarea de folii greoaie si fara acoperire 100%. Acest lucru se datoreaza materialului din care sunt facute foliile clasice/standard si se aplica si la alte telefoane care au ecranul curbat.

Aici intervine Alien Surface, ce promite (si ofera!) o acoperire 100% a device-ului, inclusiv in zonele curbate unde celelalte tipuri de folii nu pot acoperi.

Folosesc foliile de la Alien Surface de exact o saptamana (fata, spate si margini) pe iPhone 6 si pot spune ca aceste folii tin protejat in totalitate device-ul, deci inlocuiesc carcasele sau husele cu care ne ingrijeam pana acum terminalele.

1 3 2Instalarea foliilor se face folosid lichidul inclus in pachetul Alien Surface ce contine si o bucata de material din microfibra pentru curatarea ecranului, un card pentru indepartarea lichidului de sub folie si intructiunile de folosire/aplicare.

6Desi ni se spune ca aplicarea foliilor e un proces usor, trebuie sa aveti grija sa curatati bine ecranul inaintea aplicarii si sa aveti rabdare pana la 3 zile pentru ca tot lichidul sa se evapore si ca folia sa se aseze perfect.

De asemenea, in timpul instalarii trebuie sa aveti grija sa nu intindeti folia, ci sa o asezati perfect.

Dupa acest timp, nu veti mai avea probleme cu folia, cu dezlipirea intamplatoare a foliei sau modificarea pozitiei. Cei de la Alien Surface ofera si un clip de instalare a acestor folii, clip disponibil aici.

4 5Setul de folii Alien Surface e disponibil pentru aproape orice device, pe site-ul oficial.

Lasă un comentariu