[Review] Call of Duty: Black Ops Zombies

0

Pentru cei ce nu stiu, Call of Duty: Black Ops Zombies este un mod de supravietuire al faimosului joc Call of Duty. Obiectivul acestui joc este atingerea unui nivel cat mai mare si cat mai multi zombie omorati. Prin impuscarea sau injunghierea unui personaj negativ vei primi bani, cu ajutorul carora vei putea cumpara arme ce se gasesc in diferite locatii pe niste pereti. In functie ce inaintezi in nivel, personajele negative, respectiv zombie, vor deveni din ce in ce mai greu de ucis, si se vor inmulti numeric.

Exista si achievement-uri speciale la omorarea unui anumit numar de zombie, cate head-shoturi executi si asa mai departe. Te poti deplasa cu ajutorul senzorului gravitational inclinand iPhone-ul in directia dorita, cu doua butoane speciale sau cu un buton special datorita caruia te poti indrepta intr-o anumita parte si faci swipe in directia dorita pentru a schimba vizuala.

Dupa parerea mea, este un joc ce merita incercat mai ales in cazul in care esti un fan al acestui gen si datorita faptului ca are o grafica excelenta adaptata la nivel de iDevice, aratand asemeni jocului original.

Call of Duty – Black Ops Zombies este disponibil in AppStore la pretul de 6,99$ intr-o varianta universala pentru iPhone, iPod Touch si iPad ce ruleaza minim iOS 4.2.

Call of Duty: Black Ops Zombies (AppStore Link) Call of Duty: Black Ops Zombies
Developer: Activision Publishing, Inc.
Rated: 17+4.51097
Price: $6.99 Descarcă

Aici aveti si un trailer al jocului:

 

Lasă un comentariu