Review complet la Contacts Backup Over Dropbox

0


M-am lovit din nou de problema sincronizarii contactelor mele de pe un iDevice pe altul si am cautat prin AppStore o solutie “noua”. Am dat de aplicatia “Contacts Backup Over Dropbox”, aplicatie care costa 1,59 Euro si este universala (iPhone / iPod / iPad).

Pot sa spun ca investitia de 1,59 Euro a fost una fara regrete. Aplicatia isi face treaba super bine si rapid. Vei avea nevoie de un cont Dropbox gratuit (vei befeficia de un spatiu de 2 GB gratis pentru backup “in the cloud”).

Dupa ce ai instalat si Dropbox (care este gratuit in AppStore) poti folosi aceasta aplicatie ca sa salvezi agenda ta in contul tau Dropbox.

Pentru ~200 contacte (cu ~20 poze in total) procesul de backup a durat aproximativ 1 minut.

Aplicatia este buna atat pentru backup cat si pentru a transfera agenda de pe un iDevice pe altul. Stiu ca exista si alte aplicatii in AppStore care fac backup de contacte si sincronizare, dar pe moment, pentru mine aceasta este cea mai buna.

Astept un update al aplicatiei care sa permita salvarea si mesajelor SMS si eventual al calendarului.

Daca nu ai inca un cont de Dropbox si doresti sa faci unul, te rog acceseaza acest link pentru a-ti face contul (ma vei ajuta pe mine sa castig 250 MB in plus). Multumesc.

Lasă un comentariu