Review complet la Samsung Galaxy Tab

0

Am primit azi pentru teste un Samsung Galaxy Tab. La prima vedere este foarte mic. Un dezavantaj mare, chiar unul ce te-ar convinge sa te razgandesti in privinta achizitionarii acestei tablete insa in acest review voi fi corect si va voi prezenta si avantajele si dezavanajele acestui gadget.
Va voi prezenta, deci, in cateva cuvinte, experienta mea cu Galaxy Tab. Primul lucru bun care l-am constatat a fost ca are doua difuzoare stereo in partea de jos a terminalului, apoi un lucru care unii il considera avantaj si care altii (ca mine) il consdera un dezavantaj: butoanele tactile din josul ecranului. Aceste butoane sunt shortcut-uri cat si butonul Home. Apoi, dupa deschiderea tabletei vei observa cu siguranta a asemanarii izbitoare cu iOS. Acest lucru nu se aplica doar la acest Tab. Android copiaza iOS si asta nu neaga nimeni (decat trollii:P) dar sa trecem de acest lucru. Galaxy Tab ruleaza Android 2.2 Froyo, o versiune deja veche pe langa noul Honeycomb 3.0.
Galaxy Tab: cam mica ca sa fie o tableta, nu? Nu chiar, parerea celor de la Samsung care nu au inregistrat prea multe vanzari la ultima lor tableta. Avantajele acestui device sunt: posibilitatea de a da telefoane prin handsfree (casti), Android Market (App Store cu nume si continut schimbat :p) si multitudinea de aplicatii si posibilitati de customizare cu care vine acest Tab.

Pana la urma aceasta tableta putea avea succes insa ecranul mic si pretul mult prea mare pentru ce ofera, i-au taiat elanul…

Lasă un comentariu