[Review] Day One pentru iPhone, iPad și Mac

0

DayOne_Logo_2016

Day One este aplicația perfecta pentru toți cei care vor să își aducă aminte de clipele petrecute alături de cei dragi, sau cu prietenii.

Aplicația este disponibilă pentru Mac, iOS și watchOS, ea venind cu o interfață user-friendly și foarte ușor de folosit.  image1454544998951

Pe lângă UI-ul foarte bine organizat și arătos, Day One vine împreună cu niște funcții foarte interesante eficiente în securizarea content-ului din interiorul aplicației, localizarea “postărilor”, cât și în modificarea fontului.

image1454540865704

De asemenea, Day One este optimizată pentru device-urile care suportă 3D Touch, ceea ce adaugă un plus de funcționabilitate aplicației.

Day-One-for-iOS-3D-Touch-iPhone-6s-screenshot-001

Eu îți recomand cu mare căldură să achiziționezi această aplicație, întrucăt își merită banii, este ușor de folosit și este numai bună dacă vrei să retrăiești un anumit moment din trecut.

Day One este disponibilă în App Store la prețul de $4.99

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu