[Review] Fruit Ninja: Puss in Boots

0

Sunt sigur ca ati auzit de faimosul joc Fruit Ninja in care trebuie sa tai fructele si sa faci un scor cat mai mare. Dupa giganticul succes al jocului, cei de la Halfbrick, impreuna cu DreamWorks au lucrat impreuna pentru a creea un nou joc Fruit Ninja adica Puss in Boots. Principalul protagonist al jocului este motanul Puss ce va spinteca fructele cu spada sa.Fruit Ninja: Puss in Boots are doua moduri de joc, si anume Desperado fiind clasicul jocului in care spinteci fructele printr-un swipe pentru puncte si celalalt mod ce face acest joc mai interesant, ce adauga un strop de actiune, Bandito. Daca iubeste challengeuri-le am o veste buna pentru tine, Bandito este structurat pe trei acte, la fiecare act fiind un challenge greu si alte trei mai usoare, punctele se fac pentru timpul ramas, bonus si reflex. Finalul celor trei acte este una dintre cele mai bune parti ale acestui joc, trebuie sa distrugi o Pinada.

Asemeni jocului clasic, Puss in Boots are o categorie unde poti selecta sabia pentru a taia fructele sau un background, dar nu inainte de a primi achievementurile specifice fiecarui lucru. Sunt foarte multe lucruri noi in aceasta versiune ce le descoperi pe masura ce joci.

Fruit Ninja este unul dintre cele mai captivante jocuri pentru iPhone, iPad sau iPod Touch, fiind compatibile cu toate trei la un pret de 0,99$.

Aici aveti si un trailer :

Fruit Ninja: Puss in Boots (AppStore Link) Fruit Ninja: Puss in Boots
Developer: Halfbrick
Rated: 4+4.5
Price: $0.99 Descarcă

Lasă un comentariu