Review la Choo Choo Steam Trains

0


Choo Choo Steam Trains este un joc dezvoltat de Chillingo Ltd, care va intra la inima oricarui pasionat de trenuri din familia ta. Poti construi, lucra si calarori pe cateva linii de cale ferata. Ideea jocului este sa transporti pasageri, sa realimentezi si sa ajungi la timp la destinatie.

Ai un iubitor de trenuri in familie? Batran sa tanar, aceasta aplicatie ii va cuceri cu siguranta. In modul “Play”, controlorul de trafic iti va furniza informatii pentru fiecare nivel. Ghideaza trenul sa ia pasegerii din statie pana cand vagonul devine neincapator. Incarca bunuri pentru a fi transportate, realimenteaza logomotiva cu abur si fa tot posibilul sa eviti coliziunile!
Preia controlul caii ferate prin schimbarea macazurilor si ridicarea potilor. In orice moment al jocului trebuie sa fii atent la cele 4 trenuri care gonesc pe sine. Poate fi o provocare destul de mare pentru ca jocul necesita o gandire agera si reflexe bune pentru a evita un “dezastru feroviar”.

In timp ce progresezi prin cele 65 de niveluri diferite, vei primi piese care vor putea fi folosite la propria “capodopera”. Functia “Build” iti da posibilitatea de a construi propriul tau traseu.
Trebuie sa aranjezi toate piesele pentru a se potrivi, trebuie sa plantezi copaci, sa construiesti case, un oras si sa administrezi traseul.

Cu cat joci mai mult Choo Choo Steam Trains, cu atat mai multe piese primesti pentru tine. Apoi, daca vrei sa te relaxezi, poti sa incerci modul “watch”.Aici poti sa privesti trenurile cum merg prin oras singure.

Choo Choo Steam Trains are o frumoasa imagine 3D. Grafica este placuta pentru orice varsta si muzica este potrivita pentru acest joc. Toti iubitorii de trenuri vor aprecia detaliile din jocul acesta. Este mai mult de un joc sau un hobby, chiar iti solicita creierul!
Chillingo chiar stie cum sa aduca aplicatii noi si interesante pe piata si Choo Choo Steam Trains este de mare calitate.
Puteti descarca jocul Choo Choo Steam Trains din AppStore la pretul de 0,99$.

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.
Keep Us Alive! Click Here!

Lasă un comentariu