Review la EveryAir – Aplicatia Cu Care Jucam WoW de pe iDevice-uri!

0

EveryAir este o aplicatie pentru iDevices care ne permite sa jucam jocuri de pe PlayStation 3/PC direct pe iDevice-urile noastre. EveryAir este in esenta asemanator cu orice program care permite controlarea unui calculator de la distanta doar ca pentru iDevices permite interactiunea directa cu respectivele jocuri lasand restul sistemului in plan secund. Resursele iDevice-ului nostru vor fi concentrate pe controlarea elementelor din interiorul jocului si nu pe controlarea intregului sistem de operare la care se face conectarea, compania reusind in acest mod sa ofere o experienta de gameplay aproape ireprosabila.

Sistemul celor de la Pandaelf permite utilizatorilor sa controleze intreg sistemul de operare, adica sa poata folosi un PC/Mac cu Windows/Mac OS X pentru a indeplini o varietate de actiuni direct de pe iDevice. Marea diferenta intre EveryAir si alte sisteme de acest gen sta in faptul ca aplicatia pentru iDevices si programul server de pe calculator nu consuma la fel de multe resurse. Din pacate versiunea aplicatiei care permite rularea jocurilor PS3 pe iDevices nu este inca disponibila publicului larg.

Aceasta aplicatie este excelenta pentru fanii World of Warcraft, ca mine, care vor putea juca WoW fara sa se aproprie de PC.
EveryAir este disponibil in App Store la pretul de 4.99$.

Lasă un comentariu